Laitossuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija
Hakuaika päättyy:
15.08.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä, Suomi

Caverion Industria Oy, D&A Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Jyväskylä

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä, haemme Jyväskylässä sijaitsevaan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -yksikköömme suunnitteluinsinööriä vahvistamaan laitossuunnittelun palveluitamme.

Tehtävässä tulet työskentelemään osana asiantuntijatiimiä tuottaen asiakkaillemme teollisuuden investointi- ja kunnossapitohankkeisiin liittyviä monipuolisia suunnittelupalveluita. Suunnittelijana vastaat osaltasi, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisia suunnitteluratkaisuja ja laadukkaan suunnitteludokumentaation.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimipisteellä olemista. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja hyvinvointiedun, lounasedun sekä kattavan työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa huomioiden työturvallisuus osana suunnittelua. Voit olla suunnittelijaurasi alussa tai sinulla on jo jonkin verran suunnittelukokemusta teollisuuden laite-, putkisto-, teräsrakenne- tai prosessinsuunnittelutehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörikoulutus (esim. kone- tai prosessitekniikka). Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsomme konedirektiivin, kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemuksen sekä 3D-suunnitteluosaamisen nykyaikaisilla ohjelmistoilla (esim. Plant 3D, Inventor, Navisworks).

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Vesa Martinkauppi, p. 050 530 9253 tai sähköpostitse vesa.martinkauppi@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.8.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.