Automaatio järjestelmäasiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatio järjestelmäasiantuntija
Hakuaika päättyy:
22.07.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi

Caverion Suomi Oy, Länsi-Itä-Suomi, Kuopio 

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen Caveritiimiimme Kuopioon automaatio järjestelmäasiantuntijaa. Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan tehtävän Caverionin Pyramid- ja Drive–järjestelmien parissa.

Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Pääset kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistasi – yhdessä alan parhaiden tekijöiden kanssa. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan rakennusautomaatiojärjestelmien ohjelmointi ja käyttöönottotehtävistä, sekä hoitamaan miniprojekteja. Tehtävässä menestyäksesi löytyy sinulta automaatioinsinöörin tai asentajan tutkinto, sekä tuntemus LVIS-prosesseista. Eduksi katsomme kiinnostuksen talotekniikkaan liittyvien uusien järjestelmien opetteluun, sekä hyvän It -osaamisen. 

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Joonas Oinonen, p. 050 440 2744 tai joonas.oinonen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 22.7.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.  #LI-TN1