Tekninen kiinteistönhoitaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kiinteistönhoitaja
Hakuaika päättyy:
17.07.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Rovaniemi, Suomi

Caverion Suomi Oy, Pohjois-Suomi, Rovaniemi

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi teknistä kiinteistön hoitajaa Rovaniemelle. Tehtävässä vastaat monipuolisten kiinteistökohteidemme sisätilojen toimivuudesta, ja työpäiväsi koostuvat erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä. Tulet työskentelemään pääasiallisesti julkisissa kiinteistöissä, kaupoissa sekä teollisuuden asiakkuuksissa.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin.

Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kiinteistönhoitajan ammattitutkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä. Talotekniikan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.  Hallitset ja omaksut erilaisia järjestelmiä vaivatta ja sinulta löytyy ajantasaiset ATK-taidot. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Huoltopäällikkö Toni Koponen, p. 050 337 4912 tai sähköpostitse toni.koponen@caverion.com

Hae tehtävää 17.7.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.