IT Service Specialist

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IT Service Specialist
Hakuaika päättyy:
07.07.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Hei tietojenkäsittelyn osaaja! Haluatko olla osa kiinteistöjen digitalisoitumista ja vihreää siirtymää? Etsitkö luotettavaa ja vakaata työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Tule meille vastaamaan kiinteistöjen digitaalisten palveluiden käyttöönotto- ja ylläpitotehtävistä toimitiloihin Vantaalle. Digitaalisten palveluiden kysyntä kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme lisää osaajia vastaamaan suureen kysyntään. Tehtävässäsi toimit osana Caverionin digitaaliset palvelut yksikköä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen, joustavaan työskentelyyn sekä ammatilliseen kehittymiseen vakaassa, hyvään laatuun ja yhteistyöhön panostavassa toimintaympäristössä. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Caverionin työntekijänä Sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Voit myös käydä tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Menestyt tehtävässäsi omaamalla hyvän motivaation ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan. Olet oma-aloitteinen etkä pelkää tarttua haasteisiin oppiaksesi uutta. Sinulla on hyvä taitotaso Windows-office ohjelmistojen käytössä ja ymmärrät tietojenkäsittelyn periaatteet. Sisäistät nopeasti uusien ohjelmistojen käytön ja haluat laajentaa osaamistasi.

Eduksi katsotaan kokemus kiinteistöjen digitaalisista palveluista, osa-alueita voivat olla kiinteistöjen olosuhdemittaukset, energiamittaukset, huoltokirjat tai vastaavat.

Voit olla jo työkokemusta omaava tekijä tai nuori osaaja. Tärkeintä on kiinnostus digitaalisia palveluita kohtaan ja halu kehittyä vahvaksi osaajaksi alalle!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 15.6 klo 15:00-16:00 tai 28.6 klo 15:00-16:00 Antero Vauhkonen, antero.vauhkonen@caverion.com, p. +358505393479.

Hae tehtävää 2.7.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pian, suoritamme haastatteluja jo ennen hakuajan päättymistä