Yksikönpäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Yksikönpäällikkö
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi

Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 180 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden asiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla niin Caverion Industrian kuin Caverionin tytäryhtiön Botnia Mill Servicen joukosta. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut niin teollisuuden investointien kuin kunnossapidon tarpeisiin, tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Luomme laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joilla modernisoidaan asiakkaidemme tuotantolaitoksia ja parannetaan niiden käyttövarmuutta. Olemme edelläkävijöitä esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää sekä säästävät heidän aikaa ja varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Palveluillemme on kova kysyntä ja haemmekin joukkoomme paria kymmentä uutta osaajaa! 

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ, KUOPIO

Tässä roolissa vastaat Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tuottavan Kuopion yksikön palveluliiketoiminnasta. Päivittäisessä työssäsi toimit käytännönläheisessä roolissa; olet hyvin perehtynyt toiminta-alueesi liiketoimintaan ja eri hankkeisiin, tapaat aktiivisesti alueesi asiakkuuksia ja vastaat asioiden resursoinnista. Strategisella tasolla vastaat yksikkösi budjetista, tuloksesta sekä tulevaisuuden toimintasuunnitelmasta. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, jossa pääset johtamaan yksikön liiketoimintaa tulosvastuullisesti.  
 
Mitä toivomme sinulta?  
 
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva koulutus (esim. AMK-insinööri/DI), vahvaa teollisuuden prosessien osaamista ja liiketoiminnan talouden ymmärrystä sekä aiempaa kokemusta suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden myynnistä ja johtamisesta. Pidämme tärkeänä myös hyvää paineensietokykyä, tavoitteellisuutta ja määrätietoisuutta, sitoutuneisuutta sekä tehokkuutta. Nautit asiakkaiden tarpeiden ratkomisesta ja johdat tiimiä omalla esimerkilläsi sekä valmentavalla otteella mahdollistaen tiimiläisten kehittymisen ja parhaat tulokset. Etua on lisäksi hyvistä kontaktiverkostoista teollisuuden asiakkuuksiin ja yhteistyökumppaneihin.  
 
Miksi sinun kannattaisi harkita hakemista meille?   
 
Tarjolla on paikka teollisuuden erikoisasiantuntijaryhmässä, joka on myös vahvasti digitalisaation edelläkävijä. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaisten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.   
 
Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa ja siten kasvatamme omaa ympäristökädenjälkeämme toimintaympäristössämme. Olemme vakavarainen yhtiö ja liiketoimintamme ei ole suhdanneherkkää. Suunnittelijoita ja asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle, ja olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana pandemiasta huolimatta.  
 
Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.  
 
Ihmiset ovat toimintamme sydän ja uskomme siihen, että kun meillä on tyytyväiset työntekijät, se näkyy myös asiakkaan suuntaan. Osoituksena tästä mm. erinomaiset tulokset viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa (esihenkilötyön indeksi 82%, turvallisuus- ja hyvinvointi-indeksi 89%). Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut. Oma työhyvinvointiyksikkömme pitää huolen siitä, että nämä asiat ovat reilassa ja menevät eteenpäin!  
 
Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?  
 
Hae tehtävää oheisen linkin kautta 31.5.2022 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään aluepäällikkö Janne Ryhänen, p. 040 714 9491.