Putkistosuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkistosuunnittelija
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 180 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden asiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla niin Caverion Industrian kuin Caverionin tytäryhtiön Botnia Mill Servicen joukosta. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut niin teollisuuden investointien kuin kunnossapidon tarpeisiin, tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Luomme laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joilla modernisoidaan asiakkaidemme tuotantolaitoksia ja parannetaan niiden käyttövarmuutta. Olemme edelläkävijöitä esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää sekä säästävät heidän aikaa ja varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Palveluillemme on kova kysyntä ja haemmekin joukkoomme paria kymmentä uutta osaajaa! 

PUTKISTOSUUNNITTELIJA, TAMPERE 
 
Haemme suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden yksikköömme Tampereelle putkistosuunnittelijaa erilaisten prosessiteollisuuden putkistojen suunnittelutehtäviin. Monipuolinen tehtäväkenttä kattaa putkistojen suunnittelun esi-, perus- ja toteutussuunnitteluvaiheessa. Projektit koostuvat itsenäisistä pienemmistä osakokonaisuuksista tai isommista kokonaisuuksista, joissa yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa huolehdit suunnitelmien teosta, toteutuksesta ja seurannasta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä pääset kehittymään ja näkemään suunnittelutyön käden jäljen konkreettisesti työkohteissa. 


Näin samassa tiimissä työskentelevä Teemu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 
”Aloitin työt laitossuunnittelijana ja alle kahdessa vuodessa toimin jo projekti-insinöörin tehtävissä. Täällä työnantajani mahdollistaa kasvutarinoiden kirjoittamisen ja kehittymisen. Työpäiväni koostuu omatoimisesta ja itsenäisestä työskentelytavasta. Olen suoraan kontaktissa asiakkaisiin ja toimin asiakasrajapinnassa. Projektinhoito, suunnittelutyö ja raportointi kuuluvat päivittäisiin askareisiin. Projektit hoidan itsenäisesti tai tiimin kesken. Haasteiden tullen tuki on aina lähellä ja tiimimme valmiina ratkomaan vaikeitakin asioita. Parasta työssäni on suorat asiakaskontaktit, itsenäinen työskentelytapa, asiakaspalaute ja nähdä ”omankäden jälki” toteutuksien jälkeen.” 
 
Mitä toivomme sinulta?  
 
Menestyäksesi tehtävässä omaat soveltuvan AMK-insinööri- tai DI-tason koulutuksen ja muutaman vuoden kokemuksen suunnittelutehtävistä/projektityöstä teollisuuden projekteissa. Tartut aktiivisesti työhön eri projekteissa, pystyt omaksumaan uusia taitoja ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot. Etua on lisäksi erilaisten 3D-suunnitteluohjelmistojen osaamisesta ja alan standardien tuntemuksesta.

 
Miksi sinun kannattaisi harkita hakemista meille?   
 
Tarjolla on paikka teollisuuden erikoisasiantuntijaryhmässä, joka on myös vahvasti digitalisaation edelläkävijä. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaisten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.   
 
Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa ja siten kasvatamme omaa ympäristökädenjälkeämme toimintaympäristössämme. Olemme vakavarainen yhtiö ja liiketoimintamme ei ole suhdanneherkkää. Suunnittelijoita ja asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle, ja olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana pandemiasta huolimatta.  
 
Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.  
 
Ihmiset ovat toimintamme sydän ja uskomme siihen, että kun meillä on tyytyväiset työntekijät, se näkyy myös asiakkaan suuntaan. Osoituksena tästä mm. erinomaiset tulokset viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa (esihenkilötyön indeksi 82%, turvallisuus- ja hyvinvointi-indeksi 89%). Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut. Oma työhyvinvointiyksikkömme pitää huolen siitä, että nämä asiat ovat reilassa ja menevät eteenpäin!  
 
Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?  
 
Hae tehtävää oheisen linkin kautta 31.5. mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919.