Prosessisuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Prosessisuunnittelija
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 180 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden asiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla niin Caverion Industrian kuin Caverionin tytäryhtiön Botnia Mill Servicen joukosta. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut niin teollisuuden investointien kuin kunnossapidon tarpeisiin, tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Luomme laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joilla modernisoidaan asiakkaidemme tuotantolaitoksia ja parannetaan niiden käyttövarmuutta. Olemme edelläkävijöitä esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää sekä säästävät heidän aikaa ja varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Palveluillemme on kova kysyntä ja haemmekin joukkoomme paria kymmentä uutta osaajaa! 

PROSESSISUUNNITTELIJA, VANTAA

Prosessisuunnittelijan tehtävän ydintä on toimia laajan ja haastavan toimialakentän prosessisuunnittelutehtävissä. Pääset toimimaan lähellä asiakasrajapintaa suunnittelu- ja projektitehtävissä hyödyntäen urasi varrella kertynyttä osaamistasi ja kokemustasi. 
Näin vastaavassa tehtävässä työskentelevä Niko kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: ”Prosessisuunnittelijan työt ovat mukavan monipuolisia ja niissä oppii siksi jotain uutta päivittäin. Tehtävät vaihtelevat suurten teollisuushankkeiden teknistaloudellisista esiselvityksistä pienten prosessimuutosten ja korjausten detaljisuunnitteluun, ja kaikkeen siltä väliltä. Omaan tehtävänkuvaan pystyy vaikuttamaan ja tarvittaessa caverilta saa aina apua. Halutessa pääsee myös käymään tehtailla, työmailla ja asiakasvierailuilla, mikä tuo mukavaa vaihtelua työpäiviin. Parasta työssä on tehtävien monipuolisuus, kivat työcaverit ja vapaus tehdä töitä niiden salliessa myös etänä!”
 
Mitä toivomme sinulta? 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy insinöörin/DI:n koulutus (prosessi, energia, paperi, sellu) ja työkokemusta reilun 5 vuoden ajalta energia-, prosessi-, metsä tai kemianteollisuudesta. Hallitset suunnitteluohjelmat (AutoCAD, Office, SAP, M-Files) ja sinulla on virtaus- ja prosessi-instrumentointikaavioiden (PI) laadintaosaamista, ymmärrystä eri suunnitteludisipliinien toiminnasta sekä kokemusta projektien hoidosta. Kykenet toimimaan asiakasrajapinnassa ja hoitamaan itsenäisesti asiakasprojekteja.
 
Miksi sinun kannattaisi harkita hakemista meille?
 
Tarjolla on paikka teollisuuden erikoisasiantuntijaryhmässä, joka on myös vahvasti digitalisaation edelläkävijä. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaisten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  
Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa ja siten kasvatamme omaa ympäristökädenjälkeämme toimintaympäristössämme. Olemme vakavarainen yhtiö ja liiketoimintamme ei ole suhdanneherkkää. Suunnittelijoita ja asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle, ja olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana pandemiasta huolimatta.

Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.
 
Ihmiset ovat toimintamme sydän ja uskomme siihen, että kun meillä on tyytyväiset työntekijät, se näkyy myös asiakkaan suuntaan. Osoituksena tästä mm. erinomaiset tulokset viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa (esihenkilötyön indeksi 82%, turvallisuus- ja hyvinvointi-indeksi 89%). Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut. Oma työhyvinvointiyksikkömme pitää huolen siitä, että nämä asiat ovat reilassa ja menevät eteenpäin!
 
Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?
 
Hae tehtävää oheisen linkin kautta 31.5. mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919.