Sähkösuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 180 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden asiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla niin Caverion Industrian kuin Caverionin tytäryhtiön Botnia Mill Servicen joukosta. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut niin teollisuuden investointien kuin kunnossapidon tarpeisiin, tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Luomme laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joilla modernisoidaan asiakkaidemme tuotantolaitoksia ja parannetaan niiden käyttövarmuutta. Olemme edelläkävijöitä esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää sekä säästävät heidän aikaa ja varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Palveluillemme on kova kysyntä ja haemmekin joukkoomme paria kymmentä uutta osaajaa!

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, VANTAA

Sähkösuunnittelijana pääset toimimaan laaja-alaisesti teollisuuden parissa. Työskentelet suunnittelu- ja projektitehtävissä lähellä asiakasrajapintaa hyödyntäen urasi varrella kertynyttä osaamistasi ja kokemustasi.

Näin vastaavassa tehtävässä työskentelevä Jari kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:
”Sähkösuunnittelijan työnkuva on monipuolinen. Riippuen asiakkuudesta suunnitelmat laaditaan tietokantapohjaisesti tai perinteisellä CAD:llä. Työ ei ole aluesidottua; projekteja on ympäri maata ja välillä työpäivä saattaa kulua kentällä käyttöönotoissa, esim. koestuksen koordinoijana, mahdollisissa uusissa asiakkuuksissa, laitetoimittajan luona tai työskennellen asiakkaan toimipisteestä käsin. Oma-aloitteellisuus on ykkösasia, sillä päivittäisessä tekemisessä kohtaa uusia ratkaistavia haasteita. Haasteiden kanssa et ole yksin, sillä tiimin asiantuntijuus on tukenasi. Olen viihtynyt työssäni hyvin, koska hyvin tehty työ huomioidaan, työcaverit ovat loistavia ja huomenta sanotaan niin tutuille kuin tuntemattomille. Oman tiimin kanssa on myös mukava viettää yhteisiä tiimipäiviä!”

Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy kokemusta teollisuuden sähkö-/automaatiosuunnittelusta ja hallitset piirikaavioiden CAD-pohjaiset piirto-ohjelmat sekä sähköteknisen mitoituksen. Ratkaisuhenkisyys ja itseohjautuva ote ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumisen kannalta. Etua on tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmistojen ja laskenta-/mitoitusohjelmistojen tuntemuksesta sekä aiemmasta kokemuksesta koestus- ja asennusvalvontatehtävissä.

Miksi sinun kannattaisi harkita hakemista meille? 

Tarjolla on paikka teollisuuden erikoisasiantuntijaryhmässä, joka on myös vahvasti digitalisaation edelläkävijä. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaisten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa ja siten kasvatamme omaa ympäristökädenjälkeämme toimintaympäristössämme. Olemme vakavarainen yhtiö ja liiketoimintamme ei ole suhdanneherkkää. Suunnittelijoita ja asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle, ja olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana pandemiasta huolimatta.

Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja uskomme siihen, että kun meillä on tyytyväiset työntekijät, se näkyy myös asiakkaan suuntaan. Osoituksena tästä mm. erinomaiset tulokset viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa (esihenkilötyön indeksi 82%, turvallisuus- ja hyvinvointi-indeksi 89%). Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut. Oma työhyvinvointiyksikkömme pitää huolen siitä, että nämä asiat ovat reilassa ja menevät eteenpäin!

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 31.5 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Jussi Viderholm, p. 040 718 1766.