Tekninen kiinteistönhoitaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kiinteistönhoitaja
Hakuaika päättyy:
30.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Haemme tekijää teknisen kiinteistönhoitajan tehtävään Tampereelle.  Tehtävässä vastaat monipuolisten kiinteistökohteidemme sisätilojen toimivuudesta, ja työpäiväsi koostuvat erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä. Tulet työskentelemään pääasiallisesti julkisissa kiinteistöissä, kaupoissa sekä teollisuuden asiakkuuksissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kiinteistönhoitajan ammattitutkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä. Talotekniikan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.  Hallitset ja omaksut erilaisia järjestelmiä vaivatta ja sinulta löytyy ajantasaiset ATK-taidot. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jarmo Lehtelä p. 050 567 9592 , jarmo.lehtela@caverion.com.

Toimi pian! Tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa 30.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.