IV-huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
30.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Haemme tiimimme vahvistukseksi ilmanvaihdon huoltoasentajaa Tampereen seudulle. Työpäiväsi koostuvat ilmanvaihtoalan huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä asiakaskohteissamme. Tehtävä muokkaantuu osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan, joten sinulla on mahdollisuus myös itse päästä vaikuttamaan työnkuvaan. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aikaisempaa työkokemusta ilmanvaihtoalalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Katsomme eduksi myös osaamisen ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö- sekä asennustehtävistä. Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun, ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Odotamme, että sinulta löytyy taskusta vähintään B-ajokortti sekä mielellään mahdollisuus oman auton käyttöön.  

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ .

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jarmo Lehtelä p. 050 567 9592 , jarmo.lehtela@caverion.com.

Toimi pian! Tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa 30.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.