Työnjohtaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kouvola, Suomi

Caverion Industria Oy, Kouvola

Vastaat mekaanisen kunnossapidon toteuttamisesta Kouvolan ja sen lähialueiden teollisuusasiakkaille. Tehtävä mahdollistaa itsenäisen ja joustavan työskentelyn vakiintuneessa toimintaympäristössä. Asentajamme ovat ammattitaitoisia ja maineemme alueella on hyvä. Apunasi ovat myös toimivat tukiprosessit ja pääset näin keskittymään päivittäisen lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme.

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Caverionin työntekijänä Sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Sinulla on kokemusta asennustiimin kympin/kärkimiehen tai työnjohtajan tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Mikko Vainonen Caverion Industria 050 305 5790 sekä Janne Metsä Eezy Personnel 0400 909 927.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.5.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1