LVI- huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI- huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku, Suomi

Caverion Suomi Oy, Länsi-Suomi, Turku  

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi LVI-huoltoasentajaa Turun seudulle kiinteistöjen ja teollisuuden huoltotoiminnan pariin! Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-huoltotehtävistä asiakaskohteissamme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä asenne työn tekoon. Eduksi katsotaan alan koulutus ja työkokemus. Voit olla myös aivan urasi alussa oleva aloitteleva LVI-alan osaaja. Tällöin saat kattavan perehdytyksen työhösi kokeneemman asentajan matkassa. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, sekä B-ajokorttia. Toivomme, että sinulla on ahkera ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Sami Pasi 050-39 01 741, sami.pasi@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.