Tuotannonohjausassistentti

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tuotannonohjausassistentti
Hakuaika päättyy:
27.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Projektikeskus, Vantaa

Vahvistamme Palvelukeskus-yksikköämme hakemalla tuotannonohjauksen assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme! Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? 

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa myös cavereiden arkeen: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk-työskentely, työtilausten vastaanotto ja huoltohenkilöstön tuotannonohjaus. Huolehdit töiden kirjaamisesta, välittämisestä ja kuittaamisesta, sekä laskutustietojen ja Sap-datan oikeellisuudesta. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulta löytyy joko ammattikorkeakoulu- tai ylioppilastutkinto ja hyvät IT-taidot, käytät sujuvasti myös MS Office -ohjelmia. SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taidon laskemme eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825 tai sähköpostitse esa.rytky@caverion.com.  

Hae tehtävää 27.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1