Valvomotyöntekijä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Valvomotyöntekijä
Hakuaika päättyy:
20.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Talotekniikan osaaja! Etsimme käyttöpäivystäjää etähallintakeskukseen sekä datakeskus valvomoon vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan Vapaalaan.  Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka viihtyy rennossa ja huumorilla rikastetussa työyhteisössä? Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Kiinteistövalvomon käyttöpäivystäjänä tulet työskentelemään jatkuvassa kolmivuorotyössä 12 tunnin työvuoroissa. Tehtävän vuorokierto on 4 työvuoroa, 6 vapaata. Tulet vastaamaan valvomoon kytkettyjen kiinteistöjen automaatiohälytysten käsittelystä sekä talotekniikan säätämisestä ja tarkastuksista etäyhteydellä. Meillä saat kunnollisen perehdytyksen tehtävään ja pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle rennon ja nuorekkaan työporukan sekä monipuolisen työnkuvan, jossa alati muuttuvat tilanteet tuovat vaihtelevuutta työpäiviisi. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

·       Englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista

·       Paineensietokykyä

·       Talotekniikan tuntemusta

·       Hyvää tietoteknistä osaamista

Olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi tiimin mukana sekä antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky etkä kaihda vauhtia ja muuttuvia tilanteita. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta valvomopalveluiden päällikkö Janne Jokinen torstaisin klo 13–15 välisenä aikana, p. 040 357 0842. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-assistentti Tony Räty, p. 050 471 0135 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, joten hae nyt tai viimeistään 20.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.