Kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
20.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Pori, Suomi

Caverion Industria Oy, DIS ENERGIA Länsi-Suomi, Pori 

Haemme nyt kunnossapitoasentajaa asiakaskohteisiimme Poriin. Uutena kunnossapitoasentajanamme työskentelet pääsääntöisesti voimalaitoksella ja vastaat laitoksen ennakkohuollosta sekä vikakorjauksista. Oletko motivoitunut ja asiakaslähtöinen teollisuuden kunnossapidon ammattilainen? Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan sekä huipputiimin tuen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasetelit. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja. 

Työpäiväsi koostuvat voimalaitoksen ennakkohuoltotehtävistä ja vikakorjauksista, kuten pumppujen ja venttiilien korjauksista sekä pyörivien laitteiden tarkastuksista. Tämän lisäksi tulet työskentelemään läheisen prosessikemianlaitoksen kunnossapidossa. Työ on päivätyötä, mutta odotamme sinulta valmiutta myös vuorotyöhön käynnissäpitotehtävissä. Työskentely myös muissa kohteissa on mahdollista, joten matkustusvalmiutta/halukkuutta tarvitaan. Tehtävässä tarvitset ajokorttia. 

Hyvän asenteen lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja tuotantotekniikan tutkinto). Omaat jo kokemusta prosessi- tai energiateollisuuden kunnossapidosta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sitoutumista pitkään työsuhteeseen ja halua olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin Kunnossapitopäällikkö Marko Roininen, p. 050 454 3753 sekä Kunnossapitoinsinööri Matti Alenius, p. 044 5050 824. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja hakuprosessista antaa HR-assistentti Tony Räty p. 050 471 0135 tai sähköpostitse tony.raty@eezy.fi

Hae tehtävää 20.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.