Remonttikirvesmies

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Remonttikirvesmies
Hakuaika päättyy:
06.02.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Haemme nyt kirvesmiestä rakennuskunnossapitotehtäviin Etelä-Suomen alueelle. Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn? Tulet vahvistamaan omalla panoksellasi 23-henkistä tiimiä. 

Työpäiväsi pitää sisällään asiakkaidemme kohteiden huoneistoremontteja, sisältäen vahingonkorjaukset alusta loppuun. Työ on monipuolista aina laatoituksista maalaukseen. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Hyvät eväät tehtävään antaa kirvesmiehen ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden aikaisempi työkokemus. Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Joni Vainio, p. 050 303 8673 tai joni.vainio@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävää 6.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.