Sähkö- ja automaatiosuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Hakuaika päättyy:
26.01.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Botnia Mill Service
Sijainti:
Äänekoski, Suomi
Botnia Mill Service etsii sovellussuunnittelijaa Äänekoskelle!

Sopisitko sinä tehtävään? Testaa klikkaamalla tästä.

(huom. linkki ei avaudu Internet Explorer -selaimella, joten käytä tarvittaessa toista selainta)

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee reilu 380 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla. 

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 150 suunnittelun huippuammattilaista 11 eri paikkakunnalla niin Botnia Mill Servicen kuin Caverion Industrian joukosta.