Hankekehitysinsinööri (talotekniikka)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Hankekehitysinsinööri (talotekniikka)
Hakuaika päättyy:
31.01.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi

Onko sinulla halu kehittyä ja kasvaa vastaamaan taloteknisistä kokonaisuuksista yhdessä huipputiimin kanssa? Haemme kasvavaan joukkoomme hankekehitysinsinööriä Helsinkiin suuriin liike- ja toimitilahankkeisiin.

Yhteistoiminnalliset hankkeet (elinkaarihanke, allianssi, KVR ja PJU) ja hankkeiden talotekninen suunnittelun ohjaus muodostavat työn ydintehtäväkentän. Tehtäväsi on toimia nimettyjen hankkeiden taloteknisessä suunnittelunohjauksessa. Olet mukana erilaisissa tarjous- ja neuvotteluprosesseissa myyntitiimin tukena kehittäen erilaisia taloteknisiä ratkaisuja. Tehtäviisi sisältyy moninaisten selvitysten, tarjouksien, sopimuksien ja laskelmien laatimista. Lisäksi pääset kehittämään prosesseja, järjestelmiä, ratkaisuja ja toimintatapoja.

Taloteknisestä suunnittelutaustasta on etua tehtävässä menestyäksesi. Koulutustaustaltasi olet sähkö- tai LVI-tekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Talotekninen rakennuttamis- ja/tai tuotantokokemus katsotaan eduksi.

Tuottamiemme taloteknisten hankekehityspalvelujen kysyntä on kasvussa ja haemme tehtävään sitoutunutta henkilöä pitkäjänteiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja kokonaisvaltaisen työnkuvan talotekniikka-alan johtavassa yrityksessä. Tukenasi toimii ammattitaitoinen hankekehitystiimi, tuotantoyksiköt, ylläpito- sekä eri teknologioiden asiantuntijat. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa talotekniikan kokonaisasiantuntijuuttasi aitiopaikalta. Vastuullisena työnantajana pidämme toisistamme huolta panostamalla myös työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Erinomaisten työvälineiden lisäksi nautit hyvistä henkilöstöeduista, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. 

 

Hae tehtävään 31.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysryhmän päällikkö Tommy Öhman, p. 050 560 0761 tai tommy.ohman@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1