Talotekniikan työnjohtoharjoittelija, kesärekry 2022

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talotekniikan työnjohtoharjoittelija, kesärekry 2022
Hakuaika päättyy:
15.02.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Kesätyö
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi

Tulisitko keräämään käytännön kokemusta ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? 


Etsimme talotekniikan työnjohtoharjoittelijoita kesäcaveriksi Helsinkiin. Pääset työskentelemään IV-, LVI- tai sähkötöiden parissa hyvässä porukassa ammattilaisten opissa. Kesätöitä meillä paiskitaan 1.5.-31.8.2022.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa uuden opetteluun ja asiakkaidemme palvelemiseen, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2022 kesäcavereista. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt; olitpa sitten vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakemassa tai jo ehtinyt kerryttää kokemusta aiempina kesinä.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta sen sijaan voimme taata, ettet syksyllä opintojen ääreen palatessasi joudu kehuskelemaan kehittyneillä kahvinkeittotaidoillasi. Meillä pääset opiskelualasi käytännön hommiin ja vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Eikä meillä tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Kehtaamme hieman paukutella henkseleitämme ja sanoa, että tätä laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Caverit ovatkin Caverionin sydän, ja panostamme työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen – caveria ei jätetä.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneille projektijohtaja Samulle ja automaatioasiantuntija Larille kuuluu nyt. Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme.

Jos olet ammattikorkeakouluopiskelija, tutustu myös Caveripolkuun - kesätyöt voivat kerryttää ammattikorkeakouluopiskelijalle opintopisteitä.

Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta! 
Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 15.2.2022 mennessä. Arvostamme hakemukseesi käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen huolella. 

Voit kysyä lisää tästä kesätyöpaikasta yksikön päällikkö Mika Toiviaiselta puh. 046 9233 872. #LI-TN1

Seuraa meidän meininkiä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok

 

Lue edelliskesän kesäcavereiden kokemuksista:

Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/ 
Rando, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/rando-valge/ 
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/ 
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/ 
Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/ 
Niko, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/niko-huupponen/ 
Vappu, rahoitus- ja tarjouslaskentaharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/vappu-reunanen/