Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
30.01.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi sähköasentajaa päivittäin vaihtuviin asiakaskohteisiin PK-seudulle.  Työssä pääset tekemään monipuolisia asennus- ja huoltotöitä, vikakeikkoja ja ylläpitoa. Tulet olemaan osa 23-henkistä tiimiä, joten tukea ja turvaa on aina saatavilla.

Me tarjoamme sinulle työn kasvavassa yrityksessä, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat kaiken toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa mahdollisten tulevien työcavereidesi arkeen: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on monilta osin itsenäistä työskentelyä, joten sinulla tulee olla riittävä tietotaito ja kyky pärjätä tehtävissä omatoimisesti.  

Olet luonteeltasi ahkera, vastuuntuntoinen ja ymmärrät, että työsi heijastuu vahvasti asiakasyritystemme toimintaan, jonka vuoksi arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulta löytyy takataskusta jo valmiiksi työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä EA1-kortti. Työ edellyttää lisäksi myös B-ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta rekrytoiva esimies Nicolai Muroma, puh. 050 591 1255 ja sähköpostitse nicolai.muroma@caverion.com 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.1.2022 mennessä jättämällä työhakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.