Huoltoasentaja (sähkö), Teknisen kiinteistöhuollon vaihtelevat työt - copy

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja (sähkö), Teknisen kiinteistöhuollon vaihtelevat työt - copy
Hakuaika päättyy:
23.01.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkö taitoista kiinteistöhuollon huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista huoltotehtävistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Etsitkö vaihtelevia työpäiviä, joiden aikana voit päästää kaikki osaamisesi valloilleen? Tässä tehtävässä kahta samanlaista päivää ei tule, eikä minkäänlainen aikaisempi osaaminen voi olla haitaksi pärjätäksesi työtehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköpuolen tutkinto. Kiinteistöhuollon ja rakennusteknisen asennustöiden osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön, lisäksi tieturva 1 -kortti katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tanja Uotinen 050 440 9426 tanja.uotinen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 23.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.