Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
31.01.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Leppiniemi, Suomi

Oletko sähköalan osaaja etsimässä monipuolista ja sopivasti haastavaa työtä? Haemme nyt Caverionille sähköasentajaa Oulujoen vesivoimalaitoksille (laitokset Utajärvi/Vaala alueella) vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja suoritat kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä joko itsenäisesti tai ryhmän muiden henkilöiden kanssa. Sähköasentajalta edellytämme kokemusta sähköasennuksista ja kunnossapidosta sekä piirikaavioiden lukutaitoa. Tehtävässä vaaditaan sähkö- tai automaatioalan koulutusta. Mekaniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työntekijöillemme tarjoamme turvallisen työpaikan etuineen. Meillä on hyvä työterveyshuolto sekä huippuhyvä tiimihenki. Pidämme huolen työntekijöistämme sekä heidän hyvinvoinnistaan. Olemme jo pitkään kehittäneet työturvallisuutta, josta meillä pitävät huolen kaikki työntekijämme yhdessä – sinäkin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti osittain hälytysluontoisessa työssä. Tulet toimeen sekä itsenäisesti että ryhmässä työskennellen. Asentajat käyttävät mobiilia työnohjaus- ja raportointijärjestelmää, joten asentajilta vaaditaan kohtalaista IT-järjestelmäosaamista.

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan huumetesti sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta käynnissäpitomestari Mikko Korhonen, p. 040 120 6981 tai sähköpostitse mikko.korhonen@caverion.com. Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.