Sprinkleriasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sprinkleriasentaja
Hakuaika päättyy:
31.01.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion suomi oy
Sijainti:
Savonlinna, Suomi

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen Caveritiimiimme sprinkleriasentajaa Savonlinnan alueelle. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen ja takanasi on ison työyhteisön tuki. Käytössäsi ovat totta kai Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan työtehtävän turvallisuusalan parissa pienessä 10 hengen tiimissä. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan sammutusjärjestelmien huolto ja asennustehtävistä vaihtuvissa kohteissa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tekevää asennetta ja asiakaspalvelutaitoa. Sinulla on alalta 3 – 5 vuoden kokemus asennus- tai huoltotehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Olet tunnollinen ja hoidat työsi huolellisesti loppuun saakka. Teemme myös urakkakohteita, joissa omalla työpanoksella pääsee vaikuttamaan työhönsä konkreettisella tavalla. 

Toivomme, että olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Asiakaspalveluhenkisyys on työn kannalta merkittävää, joten tehtävän kannalta keskeistä on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme matkustusvalmiutta ja joustavuutta työtehtävien ja työnsijainnin suhteen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Palkkauksessa noudatamme LVI alan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Pylväläinen Tel. +358 50 390 1776 heidi.pylvalainen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Laura Häyrinen 050 470 1222 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi