Työnsuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnsuunnittelija
Hakuaika päättyy:
16.12.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Espoo, Suomi

Etsimme nyt pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa työnsuunnittelijaa energiantuotantoyksikköömme Espoon kaukolämpöverkkoalueelle. Työnsuunnittelijana vastaat kunnossapitotiimin työnsuunnittelusta ja olet valmis ottamaan ohjat myös työnjohdollisissa tehtävissä. Suunnittelet ja toteutat laitteistojen sekä järjestelmien tarvitsemia toimenpiteitä työturvallisesti. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeita. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tutustu ammattitaitoisiin työntekijöihimme: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/. 

 

Tehtävässä menestyäksesi: 

-        Sinulla on teknisen alan koulutus (insinööri tai teknikko)

-        Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä sekä työnsuunnittelusta

-        Olet sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin

-        Omaat hyvät yhteistyötaidot sekä kommunikointikyvyt

 

 

Arvostamme kylmälaitteiden ja lämpöpumpputekniikoiden kokemusta ja tuntemusta, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta löytyvän kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta!

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 16.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Markus Laukkanen, p. 040 553 4087 tai markus.laukkanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Christian Rönndahl p. 040 307 5018 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.