Työnjohtaja, mekaaninen kunnossapito

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja, mekaaninen kunnossapito
Hakuaika päättyy:
12.12.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola, Suomi

Haemme Kokkolaan työnjohtajaa teollisuuden mekaanisen kunnossapidon tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään laajasti suomalaista teollisuutta ja olemaan mukana kehityksessä? Lue lisää!

Työnjohtajana vastaat teollisuuden mekaanisten laitteiden ja koneiden asennus- sekä huollon työnjohtotehtävistä Keski-Pohjanmaan alueella. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä, vastaat työturvallisuudesta, huolehdit yhteydenpidosta asiakkaan ja oman esihenkilön suuntaan.

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien parissa, osana vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme ammattitaitoisen organisaation tuen ja erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, kattavan koulutustarjonnan sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Vastuuntuntoisena ja palveluhenkisenä menestyt erinomaisesti tehtävässäsi. Sitoudut tavoitteisiin (turvallisuus, laatu, taloudellisuus) ja omaat järjestelmällisen sekä tehokkaan työotteen. Omaatkin jo kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta, sekä tehtävää tukevan teknisen koulutuksen (mekaanisen alan AMK tai vastaava). Arvostamme prosessiteollisuuden pumppujen ja venttiilien toiminnan tuntemuksen sekä matkustusvalmiutta. Eduksi katsomme myös hitsaus-, painelaite- ja teräsrakennetuntemuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikön päällikkö Jukka Sihvonen, p. 050 390 1058. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 12.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1