Projektinhoitaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektinhoitaja
Hakuaika päättyy:
13.12.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Koko Suomi, Suomi

Mikä ihmeen projektinhoitaja?

Projektinhoitaja on nimityksemme rakennusautomaation osaajalle, jolta luonnistuu vähän kaikki: projektinhallinta, kehitystyö, asennukset jne. Et tunnista itseäsi puhtaasti asentajaksi, mutta toisaalta et halua istua kaikkia päiviä konttorillakaan. 

Työtehtäväsi liittyvät pääasiassa rakennusautomaatiojärjestelmien käyttöönottoon, mutta näkemyksesi ja kokemuksesi ansiosta otat vastuuta jopa kokonaisista projekteista. Sinä olet se tyyppi, jolta muut kysyvät neuvoa kiperissäkin tilanteissa. Mikäli tunnet automaatiojärjestelmät hyvin ja osaat kertoa niistä sujuvasti muillekin, ja sinulta löytyy sopiva ammatillinen tai tekninen koulutus, saatat sopia tähän erittäin palkitsevaan tehtävään mainiosti.

 

Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Se voi näyttää seuraavanlaiselta:

  • Tunnet paloa automaatiota kohtaan, ja sinulla on jo useamman vuoden kokemus rakennusautomaation parissa työskentelystä. 
  • Projektinhallinnan langat pysyvät vakaasti käsissäsi ja pystyt vetämään automaatioprojektit onnistuneesti läpi. Tarvittaessa käärit hihasi myös asennus- ja huoltotöissä.
  • Et epäröi tarjota teknistä asiantuntemusta ja neuvoja tai ehdottaa vaihtoehtoisia ratkaisuja niin omalle tiimillesi kuin asiakkaillemmekin.
  • Asiakkaidemme kanssa kommunikointi ja heidän parissaan työskentely tuntuu sinusta luontevalta – omaat sopivan annoksen asiakaspalveluhenkisyyttä.

Psst. Meidän rakennusautomaatiotiimissämme on muuten auki myös automaatioasentajan, projektinhoitajan, projektipäällikön sekä huoltopäällikön paikat – käy kurkkaamassa kampanjasivultamme lisätietoja.

Miksi rakennusautomaation projektinhoitajaksi Caverionille?

Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). 

Kenties näistä syistä rakennusautomaatiotiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa ja asiakastyytyväisyytemmekin on korkealla. Esimerkiksi projektinhoitajamme Antti – kenties tuleva työcaverisi – on työskennellyt Caverionilla jo 20 vuotta. Lue Antin työstä ja urasta lisää täältä.

Kehity automaation asiantuntijaksi

Caverionilla riittää kaistaa uralla etenemiseen. Mikäli intoa kehittymiseen riittää, voit myöhemmin siirtyä automaatiosta muihin tehtäviin jouhevasti. Esimerkiksi matka asiantuntijaksi voi käydä yllättävänkin nopeasti. Jos haluat uppoutua syvemmälle monimutkaisten järjestelmien maailmaan, tuemme sinua myös polulla automaation syväosaajaksi. 

Työn sijainti: Töitä riittää koko Suomessa, etsimmekin uusia osaajia valtakunnallisesti.

Työn aloitus: meillä on nyt useita paikkoja auki, joten aloittamisesta voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Palkkaus: olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomake sivun lopussa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Tuomi, puh. 050 390 1555, perjantaisin 19.11., 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 12-14. Mikon tavoitat myös sähköpostilla: mikko.t.tuomi@caverion.com.


Caverion – tuleva työpaikkasi?

Älykaupunkeja ei luoda tyhjästä. Ne luodaan tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset ja teollisuuslaitokset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi kerrallaan. Tavoitteena on tarjota sen asukkaille terveellisempi, toimivampi ja turvallisempi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä, sillä rakennusautomaatio on kriittinen osa älykaupunkien nousua. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla

Tule rakentamaan älykaupunkien elintärkeää infraa kanssamme! #LI-TN1