Kunnossapitopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitopäällikkö
Hakuaika päättyy:
28.11.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä, Suomi

Oletko luonteeltasi asiakaslähtöinen, pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja vuorovaikutustaitoinen ja oletko ennen kaikkea motivoitunut alan ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän. Saat kattavan perehdytyksen ja tehtävissäsi tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa meihin: https://www.caverion.fi/caverikirja

Haemme kunnossapitopäällikköä Jyväskylään. Kunnossapitopäällikkönä vastaat asiakaskohteen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Suunnitelmallisella ja järjestelmällisellä otteella varmistat asiakaskohteen tulostavoitteiden saavuttamisen, sekä tuotannon häiriöttömän toiminnan. Lisäksi johdat asentajista ja työnjohtajasta muodostettua tiimiä.

Työssä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on vahva osaaminen teollisuuden kunnossapidosta ja esimiestyöstä. Lisäksi odotamme:

·       halua kehittää asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja

·       aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon hallinnasta

·       paineensietokykyä

·       esimieskokemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Arto Malkamäki p. 050 4651764 tai arto.malkamaki@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 28.11.2021 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.  #LI-TN1