Teollisuusputkihitsaaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusputkihitsaaja
Hakuaika päättyy:
31.05.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola, Suomi

Etsitkö uusia haasteita? Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi teollisuusputkihitsaajaa Kokkolaan! Tehtäviisi sisältyvät teollisuuden kunnossapitotyöt sekä putkistojen hitsaus- ja asennustyöt.

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Eazybreak liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://www.instagram.com/caverionsuomi/ 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

-       Sopiva ammatillinen koulutus (esim. metalli- tai LVI-ala)
-       Puikko- ja TIG-hitsaustaitoa
-       Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
-       Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Sinulla on hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä olet motivoitunut ja innokas uuden oppija. Sitoudut mielelläsi pitkään työsuhteeseen ja haluat olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Kim Sandvik, puh. 050 342 8856 tai sähköpostitse kim.sandvik@caverion.com. 

Hae tehtävää 31.5.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!