Putkiasentajia/hitsareita teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkiasentajia/hitsareita teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
28.11.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Seinäjoki, Suomi

Caverion Industria Oy, Seinäjoki


Arvostatko vastuullista ja vakaata työnantajaa? Seinäjoen tiimimme etsii nyt vahvistusta putkiasentajista, oletko sinä uusi caverimme? Tehtävässä työpäiväsi koostuvat teollisuusputkiasennuksista sekä -hitsauksista eri teollisuuden asiakkuuksissamme, pääasiassa elintarviketeollisuudessa. Tukenasi on osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja avoin ilmapiiri. Olet sitten alan kokenut konkari tai uraasi aloitteleva tekijä, hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

 

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Meillä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

 

Arvostamme LVI-alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden putkiasennuksista. Tig-hitsaustaito katsotaan myös eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu oppia uutta. Tehtävässä menestyäksesi olet asiakaspalveluhenkinen ja luontainen tiimipelaaja. Sinulla on ripeä ja toimeen tarttuva asenne työhön, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Pasi Koivikko, p. 040 532 2430 tai sähköpostitse pasi.koivikko@caverion.com.

 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 28.11.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.