Sähköasentaja suurkeittiölaitetöihin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja suurkeittiölaitetöihin
Hakuaika päättyy:
30.11.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsimme nyt ammattitaitoista asentajaa kiinteään asiakaskohteeseemme Vantaalle sekä suurkeittiöhuoltotiimiimme vahvistukseksi. Tulet työskentelemään vuoroviikoin kiinteässä kohteessa sekä vaihtelevissa suurkeittiökohteissamme. Vastuullasi ovat tuotantolaitoksen sekä asiakaskohteiden pakkauskoneiden ja suurkeittiölaitteiden huolto-, ylläpito- sekä viankorjaustehtävät. Käy tutustumassa projekteihimme: https://www.caverion.fi/katalogi/palvelut/suurkeittiolaitteiden-huollot/. Tiimimme odottaa sinua jo, hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Tässä tehtävässä avainasemassa on saumaton yhteistyö asiakkaan kuin myös tiimisi kanssa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun, sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.  

Hyvän asenteen lisäksi tarvitset tehtävässä menestymiseen sähköalan koulutusta, IT-taitoja sekä useamman vuoden työkokemusta elintarviketuotannon pakkauslaitteistosta sekä suurkeittiölaitteiden tuntemuksesta. Voit olla koulutukselta myös laitosasentaja. Eduksi katsomme hitsaustaidon sekä kylmäasennus pätevyyden.  

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja noudatat turvallista työskentelyotetta. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa, ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia. Valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 7.11.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Sami Hytönen, p. 040 510 6113 tai sähköpostitse sami.hytonen@caverion.com.