Sähkötekninen asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkötekninen asiantuntija
Hakuaika päättyy:
10.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme on tarjolla nyt huippumahdollisuus asiakaslähtöiselle sähkön asiantuntijalle! Tehtäviisi kuuluu sähkökäytönjohtajan tehtävät asiakkaidemme kiinteistöissä, pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Vastaat asiakkuuksien huoltokirjojen ajantasaisuudesta ja sisällöstä, sekä asiakasraportoinnista kohteiden sähkökäytönjohdossa. Lisäksi vastaat lisämyynnistä nimetyissä kohteissa. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten pienprojektien vetäminen ja tarjouslaskenta tarvittaessa. 

Me tarjoamme sinulle toimivan yhteistyön, modernit asiakaskohteet ja huipputiimin tuen. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä oma työterveyshuolto. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa myös cavereiden arkeen: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävässä pärjää innostunut, asiakaslähtöinen ja kehittämishaluinen tekijä. Olet asiakaspalveluhenkinen, työstäsi innostuva ja utelias uusien ratkaisujen hakija. Kannat vastuusi, ja pystyt joustamaan paineessa sekä nopeatempoisissa projekteissa. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään myös itse! Työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen, itsenäiseen ja mukavan haastavaan tekemiseen. Tehtävä muokkautuu sinun kiinnostuksiesi ja osaamistesi mukaan, joten pystyt itse rakentamaan toimenkuvaasi.

Sinulle yhteistyö asiakkuuksien ja tiimin kanssa on tärkeää ja haluat tehdä siitä mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Odotamme sinulta sähköalan koulutusta (insinööri/teknikko) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet hyvin kiinteistöjen pien- ja keskijännitejakelun järjestelmät ja olet työskennellyt UPS- ja varavoimajärjestelmien kanssa. Työ edellyttää S1/rajoitettu S1 pätevyyttä sekä matkustusvalmiutta.

Toivomme sinulta lisäksi:

• ATEX- sekä sähköstandardien ja turvallisuusmääräyksien tuntemusta
• hyvä huoltokirjaympäristön hallinta (mm. FIMX, Tampuuri ja Ryhti)
• englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
• CAD- taito, sekä SAP osaaminen katsotaan eduksi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta rekrytoiva esimies Toni Tupola, puh. 050 385 1596 tai sähköpostitse toni.tupola@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 10.10.2021 mennessä jättämällä työhakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1