Kylmälaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmälaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Haemme nyt kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!  Tehtävässä tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Pääset myös tarkkailemaan asiakkaan kiinteistöomaisuutta ja tuotantoa sekä tunnistamaan mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet omilla sekä muiden vastuualueilla.

Meillä Caverionilla pääset osaksi avointa ja ammattitaitoista tiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi vaihtelevissa kohteissa erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Sinulla löytyy tehtävään sopiva ammatillinen tutkinto ja aiempaa kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä ottamaan vastuun työsi jäljestä. Hallitset työtehtävien sekä projektien raportoinnin. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Toni Mäkinen p. 050 347 2089 tai toni.makinen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen 050 500 4190 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkoineen oheisen linkin kautta. Haku on avoinna 3.10.2021.