Sähkösuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Haemme Tampereen suunnittelutiimiin sähkösuunnittelijaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus (DI / YAMK, Ins. AMK) ja muutaman vuoden kokemus prosessiteollisuuden sähkö-automaatioprojekteista. Olet ratkaisuhenkinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osana ryhmää. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot myös asiakasympäristössä, ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Olet itseohjautuva ja valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Eduksesi luetaan

- Kokemus sähkö-/automaatiosuunnittelusta
- Kokemus asennusvalvonnasta
- Piirikaavioiden piirto-ohjelmien hallinta, ensisijaisena AutoCAD
- Tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmistojen hallinta, ensisijaisena ProElina
- Sähköteknisen mitoituksen hallinta
- Muu sähkötekninen osaaminen
 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jussi Viderholm p. 040 7181766, jussi.viderholm@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 3.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.