Kiinteistömanageri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kiinteistömanageri
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Haemme nyt Pääkaupunkiseudulle manageria osaksi NREP-asiakkuuden vahvaa teknistä tiimiä. Etsitkö siis mielenkiintoista ja haastavaa työtehtävää? Koetko hektisen, kaupallisen kiinteistön asiakasrajapinnassa työskentelyn omaksesi? Oletko kiinnostunut hankevastuusta ja kestävästä kehityksestä? Onko hyvä kiinteistönpitotapa sinulle itseisarvo? Haluatko olla kehittämässä uusia tapoja toimia? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Kiinteistömanagerina työskentelet NREP-asiakkuudessamme vastaten nimettyjen kiinteistöjen teknisestä manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluvat mm. tarvittavien ylläpitopalveluiden järjestäminen, seuranta, johtaminen ja kehittäminen, yhteistyö kiinteistön käyttäjien kanssa sekä tarvittavien korjaus ja muutoshankkeiden projektinjohtotehtävät.  NREP on kiinteistösijoittaja, joka kehittää, operoi ja etsii uusia ratkaisuja parantaakseen rakennettua ympäristöä kaikkien sidosryhmiensä parhaaksi. NREP haluaa kehittää lisäarvoa pitkäjänteisesti kaikissa segmenteissään: asunnot, toimistot, liiketilat ja logistiikka. Yhtiö hallinnoi 10 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää 400 asiantuntijaa, joista yli 90 on Suomessa. NREP tunnetaan kestävän kehityksen, asiakaskeskeisyyden ja teknologian edelläkävijänä. 

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat koko asiakkuustiimi sekä alamme parhaat asiantuntijat. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta. CaverionCampuksen koulutusohjelmat tukevat osaamisen kehittämistä laaja-alaisesti. Manageri-tiimiämme yhdistää hyvä tekemisen meininki ja panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen. Hyvinvointi on meille tärkeää ja toimistollamme on käytettävissäsi mm. ravintola- sekä kuntosalipalvelut. Tutustu meihin: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tekniikan alan koulutus (insinööri tai teknikko), mutta tekniikan alan koulutuksen voit myös korvata alan työkokemuksella. Arvostamme kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelua voidaan tehdä jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa yksikönpäällikkö Riitta Sarvilinna, p. 050 390 1344. #LI-TN1