Tuotannonohjaus assistentti

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tuotannonohjaus assistentti
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsimme tuotannonohjaukseen assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme! 

Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? 

 

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa myös cavereiden arkeen: https://www.instagram.com/caverionsuomi/. 

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk-työskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus sekä SAP-masterdatan ylläpitotehtävät ja puhelinvaihdetyö. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulta löytyy joko ammattikorkeakoulu- tai ylioppilastutkinto ja hyvät IT-taidot, käytät sujuvasti myös MS Office -ohjelmia. SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi englanninkielen taitoa ja ruotsin kielen taidon laskemme eduksesi.

Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825 tai sähköpostitse esa.rytky@caverion.com.