Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi

Caveritiimimme hakee nyt vahvistusta ja etsimme kolmea sähköasentajaa Kuopioon. Sähköasentajana työpäiväsi täyttyvät monipuolisista sähköalan töistä huoltotehtävistä saneeraus- ja uudisasennuksiin. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Oletko motivoitunut ja asiakaslähtöinen sähköalan ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa toista samanlaista päivää tulee harvoin vastaan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Luonteeltasi olet joustava ja vastuuntuntoinen tekijä, ja tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti. Työskentelet aina työturvallisuus edellä ja työsi jälki on laadukasta. Sinulle tärkeitä arvoja ovat hyvä tiimihenki sekä yhteen hiileen puhaltaminen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Rauno Vepsäläinen, p. 050 465 1262 tai sähköpostitse rauno.vepsalainen@caverion.com tai Laura Häyrinen HR-konsultti p. 050 470 1222.

Hae tehtävää 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.