Huoltoasentaja IV

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja IV
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna, Suomi

Haemme nyt Hämeenlinnan tiimiimme kokenutta huoltoasentajaa IV-puolelle! Tässä tehtävässä vastaat kiinteistötekniikan huolto-, asennus-, sekä korjaustehtävistä vaihtelevissa asiakkuuksissamme Kanta-Hämeen alueella. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan perustutkinto tai muu vastaava koulutus sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tommi Lindberg p. 050 512 5930 tai tommi.lindberg@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi 

Hae tehtävään 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.