Putkiasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkiasentaja
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Seinäjoki, Suomi

Haemme Seinäjoen alueelle vakituiseen työsuhteeseen LV-asentajaa haastaviin urakkaprojekteihin, kiinteistö- ja teollisuuskohteissa. Tehtävät koostuvat LV-järjestelmien ja -laitteiden asennuksista.

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Meillä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Työssä menestyminen edellyttää LVI-alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta talotekniikka-alan tehtävistä. Odotamme hakijoilta kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja hitsaustaitoa (TIG-hitsaus, RST-hitsaus luetaan eduksi). Olet tottunut haasteiden ratkaisuun, itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektinhoitaja Toni Johansson, p. 050 384 6192 tai sähköpostitse toni.johansson@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.