Mekaaninen asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaaninen asentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Espoo, Suomi

Haemme tiimimme kahta asentajaa Kirkkonummen sekä pääkaupunkiseudun alueelle. Työsi on pääsääntöisesti päivätyötä ja koostuu mekaanisista asennuksista sekä hitsauksesta. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki. Oletko sinä uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Caverionilla työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy koneasentajan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme hakijoilta hitsaustaitoa (TIG) sekä kykyä ratkaista haasteita pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Pystyt suunnittelemaan omaa toimintaasi ja työskentelet asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä omaa autoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Takaveräjä, puh. 040 528 1612 tai kari.takaveraja@caverion.com.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 30.9.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.