Turvalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Turvalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Pori, Suomi

Kiinnostaako työskentely mukavassa tiimissä turvalaiteasennusten parissa? Etsimme nyt Porin tiimimme vahvistukseksi turvalaiteasentajaa! Työpäiväsi täyttyvät asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten asennus-, korjaus- ja huoltotehtävistä. Olet valmis liikkumaan satunnaisesti myös koko Satakunnan alueella. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Voit hyvin olla jo kokenut turvalaitejärjestelmien ammattilainen, mutta jos et tunne turvalaitteiden saloja ennestään, koulutamme sinut työssä turvalaiteasennusten rautaiseksi ammattilaiseksi! Hyvät eväät tehtävään ja kouluttamiseen antaa kuitenkin vähintään kahden vuoden kokemus sähköalalta. Tehtävässä tärkeää on asenne. Myös oppisopimus työn ohessa on mahdollinen. Työ edellyttää omaa autoa ja b-ajokorttia.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta rekrytoiva esimies Lauri Anttila, p. 050 455 7196 tai sähköpostitse lauri.anttila@caverion.com.

Jätä hakemuksesi ja CV:si nyt tai viimeistään sunnuntaina 3.10.2021 oheisen linkin kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.