Sähkö- ja automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Imatra, Suomi, Kotka, Suomi, Kouvola, Suomi, Lappeenranta, Suomi, Nastola, Suomi

Haetko uusia haasteita ja kiinnostaisiko sinua työskennellä hyvässä porukassa? Tiimimme kaipaa vahvistusta, ja etsimme nyt projektiryhmään Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueelle kahta ammattitaitoista sähkö- ja automaatioasentajaa.  Pääset osaksi isompaa projektiasennusryhmää ja sinulla on mahdollisuus myös osallistua haastaviin projekteihin eri puolilla Suomea, mikäli kiinnostusta riittää. Työhönottopaikkasi voi olla joko Imatralla, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Kotkassa tai Nastolassa.

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mahtavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä oma työterveyshuolto. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa myös cavereiden arkeen: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan koulutus ja kokemusta teollisuuden sähköasennus- ja kunnossapitotehtävistä, sähkövoimatekniikan kokemus katsotaan eduksi. 

Olet luonteeltasi vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti, että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta rekrytoiva esimies Juha Romppainen puhelimitse 10.9 ja 24.9, puh. 050 4069 807 ja sähköpostitse juha.romppainen@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä jättämällä työhakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.