Lopputyöntekijä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Lopputyöntekijä
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Määräaikainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Haluatko päästä kehittämään uutta? Etsitkö sopivaa lopputyöprojektia talo- ja kiinteistötekniikan alalta? Me etsimme nyt monipuolisista ja haastavista tehtävistä motivoituvaa kehitysinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 asti.

 

Vantaan toimipisteen kehitystiimimme etsii vahvistusta BIM4EEB-kehitysprojektiin. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Caverionin ydintoimintaan sekä verkostoitumaan alan ammattilaisiin niin yliopistoissa kuin tutkimuslaitoksissa EU:n alueella. Pääset itse vaikuttamaan työntekoosi ja käytössäsi ovatkin laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Vaikka työ ei ole toimipisteeseen sidottu, on takanasi ammattimainen, tiivis ja työtäsi arvostava tiimi. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.

 

Kyseessä on EU:n rahoittama kansainvälinen pilottihanke, jossa tehtävänäsi on rakennuksen tietomallin (BIM) uudenlainen hyödyntäminen energiatehokkuuden edistämiseksi. Työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito kehityshankkeen sidosryhmiin Euroopassa sekä raportointi. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti kansainvälisen yrityksen toimintaa ja prosesseja.

 

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi myös englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Menestyäksesi tehtävässä omaat jo tuntemusta talotekniikan alalta sekä ylemmän korkeakoulututkinnon. Tehtävässä toivotaan rakennusautomaation tuntemusta sekä matkustusvalmiutta.

 

Caverionilla kollegoinasi työskentelevät alan huippuasiantuntijat ja tehtävä tarjoaa loistavat edellytykset omalle kehitykselle! Hae siis 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jukka Paloniemi p. 050 390 1151. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-asiantuntija Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1