Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
03.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi, Suomi

Caverion Industria Oy, Rovaniemi / Petäjäskoski

 

Oletko motivoitunut ja innokas sähköalan osaaja, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme sähköasentajaa vesivoimalaitosten sekä sähköasemien käynnissäpitoon. Tehtävässä varmistetaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien korkea käytettävyys suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Sinulla on tukenasi ammattitaitoinen tiimi sekä ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Caverion panostaa vahvasti myös työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

 

Tehtävä edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä riittävää työkokemusta sähköalan tehtävistä. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävässä edellytetään myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta käynnissäpitomestari Jouni Järvelä, p. 0400 331 415. 

 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.