Laitossuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi

Caverion Industria Oy, suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Kuopio

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden alalta? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa? Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme uransa alkutaipaleella olevaa laitossuunnittelijaa Kuopioon hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä.

Tehtävässäsi tulet työskentelemään osana Caverion Teollisuuden liiketoimintaryhmän suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut organisaatiota. Laitossuunnittelijana toimit yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa, sekä osaavat työcaverit ja miellyttävän työympäristön. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimipisteellä olemista. Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja ja omat työterveyspalvelut. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu meihin: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

 

Menestyäksesi tehtävässä, omaat soveltuvan insinööri koulutuksen (esim. kone- tai prosessitekniikka) ja mahdollisesti hieman työkokemusta teollisuuden laitos- putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelusta sekä projektinhoitotehtävistä. Huomioimme myös vasta valmistuneet ja koulutamme sekä tuemme uransa alkuvaiheessa olevat alansa ammattilaisiksi. Meille on tärkeää että omaat luovan ja innovatiivisen ajattelutavan sekä rutkasti ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi katsomme suunnittelukokemuksen nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla (esim. Vertex, Inventor, Solidworks).

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Joonas Vesterinen p. 050 400 9053 joonas.vesterinen@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1