Teollisuuden asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuuden asentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Määräaikainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Imatra, Suomi

Haussa on mekaanisen kunnossapidon asentaja Imatralle. Etsimme asiantuntevaan tiimiimme lisävahvistusta työskentelemään teollisuuskohteissa ja laitoksilla. Tehtävä sisältää monipuolisia kunnossapidon asennus- ja huoltotehtäviä voimalaitoksella. 

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja työpäiväsi täyttyvät oman osaamisalueesi mielenkiintoisista tehtävistä. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavatkin sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on työpanostasi arvostava tiimi ja meillä Caverionilla saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Odotamme hakijoilta kokemusta teollisuuslaitoksen kunnossapidosta, teollisuusputkistoista, uudis-/muutosasennuksista, prosessituntemusta, hitsaustaitoa, teräsrakenteiden asennuksia, koneistustaitoa, pneumatiikka- ja hydrauliosaamista. 

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työsuhde laaditaan määräaikaisena 31.5.2022 asti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Caverionilta Hämäläinen Timo puh. 040 5942083 tai timo.hamalainen@caverion.com