Turvalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Turvalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Rauma, Suomi

Oletko kokenut ja ammattitaitoinen turvalaiteasentaja tai vastavuoroisesti sähköalan ammattilainen, joka haluaa kasvaa ja kouluttautua turvajärjestelmien ammattilaiseksi? Etsimme nyt turvalaiteasentajaa osaksi Rauman tiimiämme. Työpäiväsi täyttyvät asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten asennus-, korjaus- ja huoltotehtävistä. Olet valmis liikkumaan satunnaisesti myös koko Satakunnan alueella. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

 

Koulutamme sinut turvalaiteasennusten ammattilaiseksi! Hyvät eväät tehtävään ja kouluttamiseen antaa vähintään kahden vuoden kokemus sähköalalta. Voit myös hyvin olla kokenut turvalaitejärjestelmien ammattilainen. Tehtävässä tärkeää on asenne. Oppisopimus myös mahdollinen. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778 tai sähköpostitse nikke.salonen@caverion.com. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si nyt tai viimeistään 30.09.2021 oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.