Sähkösuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä, Suomi

Haemme Jyväskylän suunnittelutiimiin sähkösuunnittelijaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sähköalan teknikon tai insinöörin koulutusta. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelu- sekä projektinhoitotehtävistä. Arvostamme yleisimpien suunnitteluohjelmistojen (AutoCAD, MagiCAD, EPLAN) tuntemusta sekä kokemusta koneiden ja teollisuuden sähkösuunnitteluun liittyvien standardien soveltamisesta. Työkokemus ja osaaminen yli 1 kV jännitteillä sekä verkostolaskentaohjelmien tuntemus (NEPLAN, e-Design) katsotaan myös hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 150 suunnittelun huippuammattilaista 11 eri paikkakunnalla, niin Botnia Mill Servicen kuin Caverion Industrian joukosta Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden olla mukana ja vaikuttamassa monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja jämäkkää työskentelyotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä hallita useampia tehtäviä samanaikaisesti. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet innokas opiskelemaan uutta ja pystyt tarvittaessa hoitamaan projekteja myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 30.9.2020 mennessä. 

Lisätietoja antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Janne Laitinen p. 040 017 1615. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Laura Häyrinen, p. 050 470 1222 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.