Kylmälaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmälaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku, Suomi

Haemme kolmea kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!  Tehtävässä tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Pääset myös tarkkailemaan asiakkaan kiinteistöomaisuutta ja tuotantoa sekä tunnistamaan mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet omilla sekä muiden vastuualueilla.

Meillä Caverionilla pääset osaksi avointa ja ammattitaitoista urakkatiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi vaihtelevissa kohteissa erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Sinulla löytyy tehtävään sopiva ammatillinen tutkinto ja vähintään 1-3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä ottamaan vastuun työsi jäljestä. Hallitset työtehtävien sekä projektien raportoinnin. Mikäli sinulta ei alan koulutusta vielä taskustasi löydy, mutta olet innokas pääsemään alalle ja olet sopiva tiimiimme, olemme valmiita myös kouluttamaan sinut tehtävään oppisopimuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Antti Soini +358504725642 tai antti.soini@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Laura Häyrinen 050 4701222 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä- Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkoineen oheisen linkin kautta. Haku on avoinna 30.9.2021 asti.