Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
08.10.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ylöjärvi, Suomi

Tiimimme kaipaa vahvistusta ja etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa sähköasentajaa Ylöjärvelle. Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluvat Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajien huolto- ja korjaustehtävät sekä satunnaiset sähköasennukset. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tässä tehtävässä avain roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa. Pääset kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistasi – yhdessä alan parhaiden tekijöiden kanssa. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaedun sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/   

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioalan tutkinto ja tarmokas asenne työntekoa kohtaan! Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös kokemattomampi sähköasentaja, me perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Teemu Lehti, p. 0400 356 658 ja sähköpostitse teemu.lehti@caverion.com. 

Hae tehtävää 8.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.