Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ilmajoki, Suomi

Haemme sähköasentajaa teollisuuden asiakaskohteisiimme. Sähköasentajanamme tulet työskentelemään asiakaskohteissamme ja työpäiväsi täyttyvät teollisuuden monipuolisista kunnossapito- ja sähköasennustöistä. Hae meille nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan koulutus ja kokemusta teollisuuden sähköasennus- ja kunnossapitotehtävistä, sähkövoimatekniikan kokemus katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Aalto, p. 050 387 6389 tai sähköpostitse sami.aalto@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae tehtävää 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.